Uhapšen prvi čovek Spasilačkog centra Srbije

Nacionalne vesti - Sreda 09.02.2022 - 13:25

Vlasnik firme "Elita gradnja" d.o.o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen je danas.

FOTO: Pixabay FOTO: Pixabay
Kako saznaje Tanjug, on je osumnjičen za mahinacije sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara
 
Krstić i još šest osoba, među kojima su i opštinski funkcioneri, uhapšeni su u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova kojom je koordiniralo Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu. 
 
 Obavljeni su pretresi na više lokacija u Beogradu, kao i u Jajincima, gde se nalazi objekat Spasilačkog centra Srbije, za koji očevici kažu da više liči na kasarnu, a nalazi se u blizini porodične kuće roditelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i u tom roku će biti privedeni na saslušanje u tužilaštvo. Više detalja o ovoj akciji očekuje se da saopšti MUP Srbije. Krstić je poznat investitorima i vlasnicima građevinskih firmi u Beogradu, koji su ga u više navrata optužili da ih ucenjuje, zahtevajući od njih da šut i otpad sa gradilišta voze na njegove divlje deponije, na čemu on zarađuje velike sume novca.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: