Umrla Mira Marković

Nacionalne vesti - Nedelja 14.04.2019 - 17:17

Mirjana Marković, udovica nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, preminula je danas, prenose mediji.

Poslednjih godina imala nekoliko operacija FOTO: YouTube printscreen Poslednjih godina imala nekoliko operacija FOTO: YouTube printscreen
Prema saznanjima srpskih medija, umrla je oko 15 časova po srednjoevropskom vremenu, prenosi Sputnjik Srbija.
 
Bivša šefica JUL-a je poslednjih godina imala nekoliko operacija. Poslednjih nedelju dana nalazila se u bolnici u Rusiji i njeno zdravstveno stanje je okarakterisano kao teško, ali ne i životno ugrožavajuće.
 
„Mira jeste bolesna, ali se sada dobro oseća i oporavak, kako su rekli lekari, teče po planu. Nije životno ugrožena. U toj moskovskoj bolnici redovno je posećuje sin Marko“, izjavio je svojevremeno za „Kurir“ izvor blizak porodici Milošević.
 
Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao.
 
Srbija je 2005. godine raspisala poternicu za Mirom Marković koja je još na snazi.
Sputnjik, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: