VELIKI PREOKRET ĐEREA: Laslo posle maratona u drugom kolu Vimbldona

Nacionalne vesti - Sreda 03.07.2019 - 14:56

U narednoj rundi srpski teniser sastaće se sa Australijancem Džonom Milmanom

Rešio meč u taj brejku FOTO: EPA Rešio meč u taj brejku FOTO: EPA
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je savladao Argentinca Gvida Andreocija sa 3:1 (3:6, 7:6, 7:6, 6:3) posle tri sata i šest minuta igre, priredivši veliki preokret.
 
Prvi set pripao je argentinskom teniseru, koji je već u drugom gemu oduzeo servis našem teniseru. Uspeo je Argentinac da dođe do još jendog brejka, što je bilo dovoljno za ceo set.
 
U nastavku meča Đere je zaigrao znatno agresivnije, te je dobio drugi set u taj brejku. I u trećem viđena je velika borba i neizvesnost, a osvajač seta ponovo je rešen u taj brejku.
 
U četvrtom setu ponovo je Argentinac došao do brejka na startu, vodio je i sa 2:0, ali je Srbin najpre uspeo da dođe do izjednačenja, a potom brejkom i do 5:3. Na sjajan način je Đere završio meč, 12. asom je upisao pobedu i prvi put se plasirao u drugo kolo turnira u Londonu.
 
U narednoj rundi srpski teniser sastaće se sa Australijancem Džonom Milmanom.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: