Vučić: Odluka o predsedničkom kandidatu 7. marta

Nacionalne vesti - Utorak 01.03.2022 - 12:30

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je danas da će naprednjaci odluku o kandidatu za predsedničke izbore doneti 7. marta, ali i primetio da Srbija trenutno ima većih briga od izbora.

FOTO: G. Mitić/OK Radio FOTO: G. Mitić/OK Radio
Vučić je, na pitanje da li će sutra, kada se se očekuje raspisivanje predsedničkih izbora početi sa prikupljanjem potpisa, rekao da neće.
 
Naravno da ne počinjemo, jer nismo doneli ni odluku oko kandidata, objasnio je on.
 
Rekao je da je za 7.mart zakazao sednicu Predsedništva SNS.
 
Ko će sada da se bavi izborima, bezbroj problema i muka imamo. Koga sada briga za izbore, ima mesec dana do izbora, naglasio je on.
 
Neki bi da zabrane sve, sem svojih medija
 
Vučić je rekao da će se 3. aprila znati da li će pobediti jednoumlje ili demokratska i pristojna Srbija, komentarišući mišljenja pojedinih novinara da se u Srbiji zabrani rad ruskih medija.
 
"Neki od njih bi zabranili sve sem svojih medija", rekao je Vučić zamoljen da prokomentariše mišljenje pojedinih novinara u Srbiji poput Slobodana Georgijeva da u Srbiji treba zabraniti rad ruskih medija, Sputnjika i Raša tudej.
 
"Neki od njih hoće nas u logore, jer drugacije mislimo i zabranili bi sve medije koji drugačije govore. Oni misle da medijske slobode znače da samo oni treba da postoje i niko drugi", ocenio je Vučić.
 
On je poručio i da imaju priliku da 3. aprila pobedi njihovo jednoumlje ili demokratska i pristojna Srbija i napomenuo da do tada nije ostalo previše vremena, i da za njih znači mesec dana strpljenja.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: