"Vučić razmišlja da raspiše izbore za 31. mart"

Nacionalne vesti - Subota 19.01.2019 - 12:13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razmišlja da raspiše vanredne parlamentarne izbore za nedelju 31. mart, piše tabloidni list "Informer".

Kriza dijaloga na Kosovu okidač za izbore FOTO: G. Mitić/OK Radio Kriza dijaloga na Kosovu okidač za izbore FOTO: G. Mitić/OK Radio
Tabloid se poziva na izvore u Predsedništvu Srbije i vrhu Srpske napredne stranke.
 
Kako navodi list, "okidač za raspisivanje ovih izbora je kriza dijaloga na Kosovu", o čemu je predsednik i juče govorio. 
 
"Ukoliko Priština ne ukine takse, jasno je da vodi politiku ucene. Ako je to tako, onda nemamo smetnje da idemo na izbore", izjavio je Vučić, uz opasku da je "fer da pruži šansu Haradinajevoj ideji da ga skine s vlasti". 
 
Vučić je juče rekao i da ponovo "moli Prištinu da ukine takse, a EU da jasnije utiče na Prištinu i ukaže na neophodnost dijaloga".
B92, Informer, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
GP
19.01.2019. , 13:02
Na izbore samo kada se promeni izborni zakon i azuriraju spiskovi biraca. Drugacije ne, jer niko ne moze pobediti tvojih, negde oko, 800 000 pokojnika. Vladajte sami i birajte se sami. Necete doveka.