Vučić: Srbi i Hrvati mora dase ZBLIŽE

Nacionalne vesti - Petak 26.10.2018 - 12:13

Srbi i Hrvati moraće da rade zajedno i budu bliži jedni drugima u budućnosti ukoliko žele da opstanu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da mržnja nikome ne donosi dobro.

Vučić: Mržnja nikome ne donosi dobro FOTO: D. Ristić/OK Radio Vučić: Mržnja nikome ne donosi dobro FOTO: D. Ristić/OK Radio
Povodom reklame filma „Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj 1918-2018“ i knjige „Mit o Jasenovcu“ na Hrvatskoj radio-televiziji, Vučić je za Kurir rekao da mu je žao ljudi koji to rade i svih onih koji misle da mržnjom prema nekome mogu da donesu dobro svom narodu.
 
„Ja ću, uprkos svim tim izlivima mržnje prema Srbima, pre svega stradalim u Jasenovcu, a ja sam im manje-više tu usputna pojava, reći da sam uveren da, bez obzira na njihove želje i namere, Srbi i Hrvati će morati da rade zajedno i moraće da budu bliži jedni drugima u budućnosti ukoliko žele da opstanu“, rekao je Vučić.
 
U emisiji „Dobro jutro Hrvatska“ na HRT u četvrtak ujutro reklamirana je knjiga „Mit o Jasenovcu“ koja relativizira fašizam, umanjuje broj žrtava logora i izražava simpatije za ustaški pokret i NDH i film Jakova Sedlara „Sto godina srbijanskoga terora u Hrvatskoj 1918–2018“, u okviru predstavljanja Festivala patriotskog filma. 
 
Prikazan je i plakat za film na kome se „iznad hrpe požutelih lobanja nalaze Aleksandar Karađorđević, Svetozar Pribićević, Milorad Pupovac i Aleksandar Vučić“, prenli su mediji u Hrvatskoj.
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: