Vučić: Uradićemo kompletnu reviziju, nije bilo skrivanja broja umrlih

Nacionalne vesti - Četvrtak 01.10.2020 - 11:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija uraditi kompletnu revizuju podataka o broju umrlih od Covida-19 i poručio da država ništa nije krila.

"Država ništa nije krila" FOTO: G. Mitić/OK Radio
"Srbija će uraditi kompletnu reviziju za svaku smrt, za svakog čoveka, da vidimo kako to izgleda. A to će da rade kliničari", poručio je Vučić i dodao da ne misli da će tu biti mnogo velikih razlika.
 
On je rekao da država ništa nije krila i da će transparentno raditi i u budućnosti.
 
Vučić je naveo da će Srbija uvesti vakcine kada bude sigurna u njihov kvalitet, kao i da će biti naručena iz zemlje za koje domaće agencije i lekari budu rekli.
 
"Ako bude više dobrih vakcina, dobićete više dobrih vakcina, ako bude jedna jednu. Te vakcine su skupe, one se po dozi kreću između 20 i 27 evra", rekao je Vučić i dodao da su to dve doze, te da će država po čoveku platiti između 2.000 do 3.000 dinara.
 
Govoreći o neslaganju podataka o broju preminulih od virusa korona, Vučić je rekao: "Ponosan sam na sve lekare, niko od nas nije slagao nijednu jedinu reč. Čuo sam se sa ljudima iz Batuta, oni kažu da imaju manje umrlih".
FoNet, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: