Najneobičniji svetski hoteli (FOTO)

Zivot i stil - Subota 18.08.2012 - 11:15

Turisti su svakim danom sve zahtevniji, pa se turistički razvijene zemlje trude da im ponude nešto inovativno i neobično.

Predstavljamo ti pet najneobičnijih hotela na svetu u kojima bi svako, sigurno, uživao.

1. Propeller Island City Lodge, Berlin, Nemačka
Ovaj hotel nudi niz neobičnih mogućnosti – možeš da biraš da li ćeš spavati u mrtvačkom sanduku, sobi prepunoj ogledala ili luksuznom dvorskom krevetu. Hotel poseduje 31 sobu sa različitim sadržajima.

2. Library Hotel, Njujork, SAD
Ovaj hotel je smešten u blizini njujorške gradske biblioteke. Ima 60 soba koje su smeštene na deset spratova. Svaki sprat je dizajniran tako da prati jedan od deset nivoa Deweyevog decimalnog sistema – možeš da birate da li želiš matematiku, religiju i sl.

3. Ice Hotel, Kvebek, Kanada
Ako voliš zimu i hladnije dane u godini, ovaj hotel će te oduševiti! Napravljen od leda i snega, nudi 34 sobe i dve umetničke galerije.

4. Casablanca Hotel, Njujork, SAD
Ovaj hotel koji se nalazi na Tajms Skveru nudi 48 udobnih soba koje ambijentom podsećaju na Bogartovo vreme.

5. Hydropalace, Kindao, Kina
Hotel je usidren u kineskom Žutom moru. Sobe u ovom hotelu su smeštene 16 do 20 metara dubine, a do njih vas prebacuje službena hotelska jahta.

 

Joy

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: