Leskovačka policija i dalje ne zna ništa o mladiću koji je za sobom ostavio krvave tragove po celoj zgradi

Regionalne vesti - Sreda 08.09.2021 - 14:11

Ni četiri dana nakon što su Leskovčani ispred ulaza u svoje stanove u stambenoj zgradi zatekli lokve krvi, u policiji ne znaju šta se zapravo desilo, niti ko je misteriozni mladić, zabeležen na sigurnosnim kamerama.

Foto Rešetka Foto Rešetka

Kako je rečeno novinarima Rešetke, operadivni rad na slučaju i potraga za ovim mladićem su i dalje u toku.

Podsetimo, krv se od subote uveče prostirala na svakom od četiri sprata u stambenoj zgradi u Mlinskoj 49 u centru Leskovca.

“Reč je o mladiću, smeđe kose, starosti do 25 godina. Bio je u svetlom šorcu, papučama i beloj majici. U predelu stomaka je držao umotanu krvavu duksericu. Kako je dospeo u zgradu i da li se  ranjavanje desilo u samoj zgradi ili van nje, to još uvek nije poznato”, navodi naš izvor blizak istrazi.


Dodaje i to da je mladić izašao iz zgrade, a tragovi krvi su vidljivi sve do raskrsnice Mlinske ulice sa Ulicom Nikole Skobaljića.

“Tu mu se gubi svaki trag. Kao da ga je neko pokupio automobilom kod semafora”, navodi naš izvor.


Niko sa sličnim povredama se nije javio leskovačkoj Hitnoj pomoći ili Urgentnom centru, što policiji dodatno otežava posao.

 

OK Radio, Rešetka

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: