Ako se ide u vojsku, ići će SVI

Regionalne vesti - Petak 12.02.2021 - 13:11

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio da će odluka o redovnom služenju vojnog roka, ukoliko bude doneta, važiti jednako za sve.

"Neće moći da se plati" FOTO: D. Ristić/OK Radio
On je odbacio tvrdnje da će vojni rok moći da izbegnu oni koji plate.
 
"Lažna briga za seljačku i radničku decu koju danas pokazuju određeni političari bivšeg režima toliko je licemerna da je teško i komentarisati je. Koliko im je stalo do te dece i naše zemlje, demonstrirali su već dok su bili na vlasti kada su ostavili bez posla roditelje iste te dece, rasprodali i pozatvarali fabrike i razorili privredu Srbije", rekao je Stefanović.
 
Stefanović je u saopštenju naveo da bi vojna obaveza važila za sve mlade bez obzira na materijalno stanje.
 
"Pri tom, svakodnevno izmišljanje lažnih teza o vojnom roku, navodnu zabrinutost za sirotinju i stanje u vojsci slušamo ni manje ni više nego od ljudi koji su Vojsku Srbije razmontirali i oslabili da je imala jedan i po ispravan avion posle njihovih transformacija i koji su, ne pitajući narod, hteli da je uvedu u NATO", rekao je Stefanović.
 
On je dodao da će Srbija nastaviti da jača svoju vojsku u interesu našeg naroda.
 
"Vojska je ne samo naša dika i ponos, već i bedem sigurnosti naše otadžbine jer odvraća svakoga makar i od pomisli da bi mogao da je ugrozi. Jaka vojska garantuje stabilnosti, a time i dalji razvoj Srbije i bolju budućnost dece i mladih u našoj zemlji", naveo je Stefanović.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: