Apsurdno: Leskovčani ogorčeni zbog novog parkinga

Regionalne vesti - Nedelja 15.07.2018 - 12:29

Jedna škola u Leskovcu se renovira, a u isto vreme i ulica u kojoj se nalazi. Ipak, nije baš sve lepo u ovoj vesti, jer je odmah na ulazu u školu napravljen parking.

Važnija deca ili profit? Važnija deca ili profit?
To nam je u mejlu napisao M. I, građanin Leskovca, zgranut, naročito zbog toga što je pauk donedavno odatle odnosio vozila.
 
"Da li je ovo pametno? Ovih dana renovira se Osnovna škola "Josif Kostić” u Leskovcu, što je za svaku pohvalu. Istovremeno se rekonstruiše i Ulica partizanska. Do juče, pauk je odnosio sva vozila koja su se tu parkirala. I gle, logike, novca i pameti - sada je tu parkilalište", napisao je M. I.
 
On je naveo da je pored glavnog ulaza i ulaz za đake.
 
"A gde će sada đaci prvaci i oni malo stariji? Kako će se snaći između automobila? Da li se neko brine da neko ne nastrada. Glavni ulaz je rezervisan za nastavnike. Kažu: "Deca su naša najveća briga". Kako to lepo zvuči, ali ne treba shvatati sve bukvalno, važni su novci", napisao je građanin Leskovca i poslao nam fotografije.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: