AUTOBUS KOD PROKUPLJA BLOKIRAO PUT NA 35 SATI Meštani: Deca iz tri sela nisu išla u školu

Regionalne vesti - Petak 11.01.2019 - 12:45

Autobus "Niš ekspresa", koji je u selu Džigolj zbog snega ostao zaglavljen i više od 35 sati blokirao put put Prokuplje- Ribarska banja, jutros je izvučen.

Izvlačenja autobusa trajalo desetak minuta FOTO: prokupljenadlanu.rs Izvlačenja autobusa trajalo desetak minuta FOTO: prokupljenadlanu.rs
Kako svedoče meštani za portal "Prokuplje na dlanu" posao izvlačenja autobusa je trajao desetak minuta i da je bilo dovoljno da par ljudi sa lopatama skloni sneg ispod autobusa.
 
- Do ovoga ne bi ni došlo da su gume adekvatne. Ove što su na autobusu su letnje. I eto, vidite, začas su ga odglavili, samo je bilo potreno da dođu - komentariše meštanin ovog sela koji je svedok jutrošnjeg otkopavanja autobusa.
 
Član Gradskog veća Prokuplja zadužen za infrastrukturu Žarko Koprivica rekao je da su oni još juče izašli na teren, ali da vozač nije bio kraj autobusa i nisu mogli da učineništa.
 
- Eto, tek kada se podigla gungula, oni su došli, iako smo zvali više puta. Autobus je tu dva dana i potpuno je blokirao put. Deca iz tri sela, koja su vezana za ovaj put nisu išla u školu - kazao je predsednik Mesne zajednice Džigolj Ivan Marković.
Prokuplje na dlanu, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: