Automobil udario u lokomotivu: Nema povređenih

Regionalne vesti - Nedelja 12.01.2020 - 13:07

Na putnom prelazu između Kovačice i Tomaševca, jutros je putnički automobil udario u lokomotivu teretnog voza, a povređenih nije bilo

Do sudara došlo zbog vozača drumskog vozila FOTO: OK Radio/ilustracija Do sudara došlo zbog vozača drumskog vozila FOTO: OK Radio/ilustracija
Na putnom prelazu između Kovačice i Tomaševca, jutros je putnički automobil udario u lokomotivu teretnog voza, a povređenih nije bilo.
 
Kako je saopštila "Srbija Kargo" a.d, u 07.20 časova, na pruzi Pančevo - Orlovat - Novi Sad, između Kovačice i Tomaševca, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije, putničko vozilo udarilo je u lokomotivu teretnog voza.
 
U ovom vanrednom događaju nije bilo povređenih, kaže se u saopštenju i navodi da je "do sudara došlo zbog vozača drumskog vozila, koji nije poštovao saobraćajne propise".
 
Napominje se da je tranzitni kontejnerski voz broj 41640, saobraćao na relaciji Dimitrovgrad - Subotica - državna granica.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: