"Bahati" Sneško Belić blokirao prugu, policija morala da reaguje

Regionalne vesti - Četvrtak 17.01.2019 - 12:21

Prema policijskim navodima, mašinovođa koji nije mogao da prođe od "snežne skulpture" obavestio je policiju i zatim je ona organizovala deblokadu

Voz pola sata stajao na ulasku u Prokuplje FOTO: Depositphotos/ilustracija Voz pola sata stajao na ulasku u Prokuplje FOTO: Depositphotos/ilustracija
Putnički motorni voz koji saobraća na relaciji Niš - Prokuplje gotovo pola sata je stajao na ulasku u Prokuplje, nedaleko od železničke stanice, zbog velikog Sneška Belića kojeg je neko napravio na šinama, saopštili su danas u prokupačkoj policiji.
 
Prema policijskim navodima, mašinovođa koji nije mogao da prođe od "snežne skulpture" obavestio je policiju i zatim je ona organizovala deblokadu pruge pa je voz nesmetano nastavio putovanje.
 
Policija je sprovela istragu, ali nije uspela da pronađe onog ko je snegom zaustavio voz, ali prema pričanju žitelja prokupačkog naselja Garić, u kome se incident dogodio, Sneška na šinama napravila su deca.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: