Beguncu iz prokupačkog zatvora ni traga

Regionalne vesti - Utorak 09.04.2019 - 14:41

Komandirima iz Okružnog zatvora u Prokuplju koji su krenuli u potragu ubrzo su se pridružili i policijci Policijske uprave Niš, ali opsežna potraga za sada nije dala rezultate

POtraga još ne daje rezultate FOTO: OK Radio POtraga još ne daje rezultate FOTO: OK Radio
Dvadesetdevetogidšnji M.P. pritvorenik Okružnog zatvora u Prokuplju koji je juče oko 10 časova nakon izlaska iz Kliničkog centra Niš, još je u bekstvu i za njim policija intenzivno traga, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš.
 
Sa lisicama na rukama on je pretrčao od Kliničkog centra do Bulevara Zorana Đinđića, a potom se izgubio među stambenim zgradama u tom delu grada.
 
Komandirima iz Okružnog zatvora u Prokuplju koji su krenuli u potragu ubrzo su se pridružili i policijci Policijske uprave Niš, ali opsežna potraga za sada nije dala rezultate.
 
U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija kazali su juče da je pritovrenik M.P. vođen na kontrolni pregled u KC Niš, posle hirurške intervencije koju je imao polovinom prošle godine.
 
Prema nezvaničnim intervencijama, pritovrenik je Albanac iz Podujeva, a u zatvoru u Prokuplju bio je zbog teške krađe.
 
Prema takođe nezvaničnim informacijama, reč je o višestrukom povratniku.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: