Braća brutalno pretučena bejzbol palicom jer su brali orahe

Regionalne vesti - Petak 12.10.2018 - 09:59

Napadač na braću je identifikovan kao Nišlija B. Ž. (43), koji je pobegao i skrivao se do juče kada je u pratnji svog advokata došao u policiju

Jednom smrvljena vilica, drugom slomljena ruka FOTO: Free Images Jednom smrvljena vilica, drugom slomljena ruka FOTO: Free Images
Berba oraha presela je braći S. Đ. (67) i D. Đ. (70) koji su jedva iščupali živu glavu nakon svađe i tuče oko vlasništva nad koštunjavim plodovima koji su na dobroj ceni.
 
Kako saznajemo, braća su 24. septembra na placu u naselju Donja Vrežina u Nišu u blizini kafane "Svrljižanka" brala orahe kada ih je u poslu prekinula nepoznata starica.
 
- Ona ih je pitala odakle im pravo da beru orahe na tuđoj parceli, ko su oni i šta će tu. Braća su se predstavila, ali se rasprava sve više zaoštravala, pa je žena odlučila da krene pre nego što stvari izmaknu kontroli. Međutim, S. Đ. je pošao za njom i zahtevao da ona kaže ko je s obzirom da im je osporila pravo na orahe. Svađa se nastavila sve dok žena nije otišla – kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.
 
Mislivši da će sve na tome ostati, braća su se vratila berbi oraha koja je prekinuta na najneprijatniji mogući način.
 
- Ubrzo se na placu pojavio njima nepoznati muškarac star oko 40 godina naoružan bezbol palicom. Kazao im je: "Sad ćete videti čija je parcela… nakon čega je S. Đ. udario pesnicom u glavu, a bejzbolkom po nogama i levoj ruci što je dovelo do preloma podlaktice što je okarakterisano kao laka telesna povreda. Drugi brat je prošao mnogo gore, jer je udaren po nogama, a zatim po glavi usled čega je zadobio trostruki prelom donje vilice – saznajemo od naših izvora.
 
NIJE TO BAŠ TAKO BILO
 
Napadač koji je identifikovan kao Nišlija B. Ž. (43) je pobegao i skrivao se do juče kada je u pratnji svog advokata došao u policiju.
 
- On je tvrdio da nije bilo baš tako kako su naveli oštećeni. Naglasio je da je bio isprovociran, jer su mu braća maltretirala majku – kažu naši izvori iz istrage.
 
Protiv njega je zbog nanošenja teške telesne povrede podneta krivična prijava u redovnom postupku.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: