Dan žalosti u Kuršumliji zbog poginulih u udesu

Regionalne vesti - Četvrtak 02.05.2019 - 12:19

U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica na području opštine Kuršumlija dužni su da zastavu spuste na pola koplja

Dan žalosti zbog tragične smrti pet žitelja ove opštine FOTO: kursumlija.org Dan žalosti zbog tragične smrti pet žitelja ove opštine FOTO: kursumlija.org
U opštini Kuršumlija danas, 2. maja je Dan žalosti zbog tragične smrti pet žitelja ove opštine u saobraćajnoj udesu pre dva dana kod Barlova.
 
Dan žalosti počeo je noćas, 2. maja a završava se u ponoć.
 
U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica na području opštine Kuršumlija dužni su da zastavu spuste na pola koplja, navodi se u saopštenju na sajtu opštine.
 
Svi lokalni mediji su, kako se dodaje, dužni da emituju Odluku o proglašenju dana žalosti i da u vreme njegovog trajanja usklade programsku šemu i emituju prikladne emisije.
 
Pet osoba je poginulo, a pet je povređeno u utorak ujutro u direktnom sudaru kamiona s prikolicom i autobusa na putu između Kuršumlije i Prokuplja, kod mesta Barlovo.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: