Danas tmurno vreme, ali nas do kraja nedelje čeka IZNENAĐENJE

Regionalne vesti - Ponedeljak 21.12.2020 - 12:37

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, prohladno i suvo vreme, uz slab do umeren jugoistični vetar. Minimalna temperatura od 0 do 4 stepena, maksimalna dnevna od 5 do 8 stepeni.

U sredu i četvrtak još toplije FOTO: Pixers U sredu i četvrtak još toplije FOTO: Pixers
U Srbiji sutra umereno do potpuno oblačno i toplije. Maksimalna temperatura od 8 do 13 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 5. U sredu i četvrtak još toplije, uz uglavnom umereno oblačno vreme. Maksimalna temperatura biće od 11 do 15 stepeni.
 
Veoma toplo i u petak, maksimalna temperatura od 11 do 17. U toku jutra u severnim, a tokom dana i u ostalim predelima očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Posle podne i uveče temperatura u osetnijem padu, pa će u toku večeri kiša na planinama preći u sneg.
 
U subotu osetno hladnije sa kišom, susnežicom i snegom. U nedelju suvo i hladno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 2 do 6 stepeni.
 
U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i toplije. Maksimalna temperatura oko 10 stepeni.
 
U sredu i četvrtak još toplije, uz uglavnom umereno oblačno vreme. Maksimalna temperatura biće do 14 stepeni.
 
Veoma toplo i u petak, maksimalna temperatura do 15 stepeni.
 
Tokom dana očekuje se jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom. Posle podne i uveče temperatura u osetnijem padu. U subotu osetno hladnije sa kišom i susnežicom. Maksimalna temperatura do 3 stepena.
 
U nedelju suvo i hladno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 4 stepena.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: