Danas toplije, ali i dalje LEDENO: Šta nas očekuje narednuh dana?

Regionalne vesti - Petak 14.01.2022 - 11:29

U Srbiji će danas biti toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I danas upaljen METEO ALARM FOTO: Screenshot I danas upaljen METEO ALARM FOTO: Screenshot
Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od minus 12 na jugoistoku do minus tri na severu i istoku, najviša dnevna od dva do osam.
 
Tokom dana toplije, malo do umereno oblačno sa dužim periodima sunčanog vremena. Jutarnja temperatura od minus šest do minus tri, najviša dnevna od četiri do sedam.
 
Zbog ekstremno niskih temperatura, snega i leda u Srbiji je danas na snazi meteo alarm, i to narandžasti i žuti.
 
Subota
 
Umereno i pretežno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -6 do 4 stepena, a najviša od 4 do 9 stepeni.
 
Nedelja
 
Ujutro mestimično magla uz slab, ponegde i umeren mraz, u toku dana umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -6 do -1 stepen, a najviša od 3 do 8 stepeni.
 
Ponedeljak
 
Ujutro mestimično slab mraz, u toku dana umereno oblačno sa periodima sunčanog vremena. Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre na severu i istoku koje će u toku noći usloviti slabu kišu. Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -5 do -1 stepen, a najviša od 3 do 7 stepeni.
 
Prognoza za period od 18.1.2022. do 22.1.2022.
 
Umereno do potpuno oblačno, uz pad temperature, u pojedinim danima mestimično sa kišom i snegom. Кrajem perioda hladno, mestimično sa snegom.
OK Radio, Beta

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: