Dečaci posle nastave hteli da siluju devojčicu: Detalji užasa u Bačkoj Palanci, maloletnici (11) nasrnuli na tinejdžerku (14)

Regionalne vesti - Nedelja 01.03.2020 - 01:37

O svemu je obavešten Centar za socijalni rad, kao i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a policija je pronašla izgrednike

O svemu je obavešten Centar za socijalni rad FOTO: Thinkstock O svemu je obavešten Centar za socijalni rad FOTO: Thinkstock
Bačkopalanačkoj policiji prijavljeno je da su dvojica dečaka uzrasta 11 godina pokušala da siluju tri godine stariju devojčicu.
Četrnaestogodišnjakinja je, srećom, uspela da se odbrani od napasnika, ali je tada lakše povređena, baš kao i njena sestra koja joj je pritekla u pomoć.
 
Sve se, kako nezvanično saznajemo, dogodilo na ulici, kada su dvojica dečaka, posle nastave u školi, prišli devojčicama. Jedan od njih gurnuo je učenicu i ona je pala na travu, a onda joj je, navodno, pretio da će je napastvovati. Drugi jedanaestogodišnjak je za to vreme trčao za drugom devojčicom, kako bi je sprečio da pomogne sestri.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, tada je naišao jedan prolaznik i pomogao devojčici, a kada se čovek udaljio, dečaci su ponovo nasrnuli na nju, pokušavši da joj svuku donji deo odeće.
 
O svemu je obavešten Centar za socijalni rad, kao i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, a policija je pronašla dečake.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: