Detalji hapšenja manijaka u tržnom centru: Snimao devojku ispod suknje, njen dečko pobesneo

Regionalne vesti - Nedelja 04.07.2021 - 11:50

Policija je u tržnom centru na Voždovcu uhapsila V. L. (70) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio
Policajci su na teren izašli nakon prijave da je muškarac mobilnim delefonom ispod suknje snimao 27-godišnju devojku.
 
- Čovek je išao po tržnom centru i fotografisao. Pošto je fotografisanje zabranjeno, prišli su mu radnici obezbeđenja i rekli mu da prestane. U međuvremenu su videli da je fotografisao jednu ženu i pitali su je da li je ona dala dozvolu da je fotografiše, na šta je ona odgovorila da nije. Tu se umešao i njen partner, koji je bio besan kada je video šta se desilo. Radnici obezbeđenja su zadržali muškarca i pozvali policiju, koja je u njegovom telefonu pronašla svašta. Fotografisao je žene i po prevozu. Pukom slučajnošću se to otkrilo kod nas - kaže menadžer tržnog centra.
 
- Nakon prijave da je u jednom tržnom centru na Voždovcu osumnjičeni telefonom snimao žensku osobu na neprimeren način, policija je odmah izašla na lice mesta i pronašla ga. Takođe, pronađen je telefon sa tim video snimkom i u njemu je otkriveno još mnogo drugih neprimerenih snimaka i fotografija. Nakon saslušanja kod nadležnog tužioca, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava - potvrdio je i MUP.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: