Dobili račun za TV pretplatu na GROBLJU

Regionalne vesti - Ponedeljak 22.04.2019 - 12:34

LUČANI – Kad su meštani sela Lisice u Donjem Dragačevu uvodili struju u kapelu, nisu ni slutili da će im to doneti i račun za, verovali ili ne – televizijsku pretplatu.

Meštani se pobunili: Ko na groblju gleda TV? FOTO: ilustracija Meštani se pobunili: Ko na groblju gleda TV? FOTO: ilustracija
Kako piše agencija RINA, a prenosi Morava Info, Ilija Domanović zvani Đavo predsednik je sela i on je podržao lokalnog sveštenika i svoje meštane u zahtevu da se na njihovom groblju ukine plaćanje ove takse jer, ko to na groblju pak gleda televiziju?
 
– Ubeđan sam da mog dedu koji je sahranjen pre 274 godine uopšte ne zanima šta to rade Milojko i Milijana u Parovima. Nelogično je i besmisleno da tamo gde su mrtvi i tamo gde nema nijedan televizor stiže račun za pretplatu od 200 i nešto dinara, Ja to plaćam već tri godine i to je bacanje para – priča Ilija Đavo.
 
Sa njim se slažu i ostali meštani sela Lisice koji ne znaju kako to da se mora plaćati televizisjka pretplata u večnoj kući.
 
– U redu je da račun stiže u domaćinstva u kom se gleda televizisjki program, ali treba li i na groblje? Da nije žalosna, situacija bi bila presmešna – kaže Ilijin komšija Milorad Nešovanović.
 
Ilija zvani Đavo je u ime svih meštana upravo na lokalnom groblju izneo svoje zahteve.
 
– Mi se bunimo jer smatramo da je došlo do greške. To nije ispravno, nepošteno je i nepotrebno da se pare bacaju uzaldud. Naša opština treba da reaguje kod nadležnih organa da se utvrdi da li je to ispravno i da se prekine – naglašava Ilija Đavo.
 
Meštani sela Lisice kažu da njihove pretke sigurno ne zanimaju turske serije, rijaliti programi i trenutna politička situacija u Srbiji, a u šali dodaju da na ovom mestu nisu potrebni piplmetri jer je gledanost sigurno mala.
Morava Info, RINA, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: