Eksplozivna naprava aktivirana u Leskovcu: Detonacija probudila stanovnike centra

Regionalne vesti - Ponedeljak 16.12.2019 - 14:34

Na licu mesta ostali su tragovi srče sa portala nekoliko lokala koji su delimično oštećeni

Na licu mesta ostali su tragovi srče FOTO: ilustracija Na licu mesta ostali su tragovi srče FOTO: ilustracija
Eksplozivna naprava aktivirana je u ponedeljak oko dva sata posle ponoći, u Ulici Svetozara Markovića, u centru Leskovca. Prema nezvaničnim informacijama do ekplozije je došlo na javnoj površini, a povređenih nema.
 
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković je potvrdio da se radi samo o materijalnoj šteti i dodao da je rad na ovom slučaju u toku. Na licu mesta policija je završila uviđaj nešto posle devet časova, a deo ulice je tokom policijskih radnji bio blokiran za kretanje vozila i pešaka.
 
Na licu mesta ostali su tragovi srče sa portala nekoliko lokala koji su delimično oštećeni, a popucala su i stakla tri automobila parkirana u neposrednoj blizini mesta na kojoj se dogodila detonacija. Za sada nema pouzdanih informacija o kakvoj se ekplozivnoj napravi radi, pa se ne isključuje ni mogućnost da je aktivirana ručna bomba. To će se utvrditi veštačenjem koje predstoji.
 
Ne može da se nasluti ni povod ovog incidenta, pa je nejasno da li je eksplozivna naprava bačena na neki od lokala ili možda automobila parkiranih ispred njih. Incident se dogodio u blizini Glavne pošte u gradu na Veternici, a pored ostalih oštećeni su portali poslovnog sedišta jedne građevinske firme i kladionice.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: