Gorela još jedna kola u Nišu

Regionalne vesti - Petak 23.11.2018 - 11:54

Plamen je, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, “progutao” skupoceni “audi A6” u Hercegovačkoj ulici u Beograd maloj. Zasad nije poznato da li je požar podmenut ili nije, jer je, kažu u policiji "rad u toku".

Došlo do požara na “audiju A6” FOTO: Free Images Došlo do požara na “audiju A6” FOTO: Free Images
Nakon nedelju dana otkako je zapaljen automobil zamenika načelnika niške BIA, u Nišu su, kako kažu u policiji, sinoć oko 21:30 izgorela još jedna kola.
 
- Policiji je prijavljeno da je došlo do požara na “audiju A6”, policija je obezbedila lice mesta i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo - navode u PU Niš.
 
U policiji nisu želeli da govore o vlasniku izgorelih kola, međutim dnevni list Blic piše da je vlasnik N. V.
 
Podsetimo, “polo” i još dva vozila su potpuno izgorela u noći između 14. i 15. novembra kada je još jedan automobil oštećen u požaru.
 
U prethodnih godinu dana, između ostalih, gorela su i kola zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura, kao i bivšeg zamenika načelnika PU u Nišu Zorana Bogdanovića.
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: