HAN: 40 miliona za obnovu škole

Regionalne vesti - Sreda 07.09.2016 - 21:47

Vranje - O.Š. “Sveti Sava” iz Vladičinog Hana je u okviru projekta “Program modernizacije škola” dobila oko 40 miliona dinara za izgradnju nove fiskulturne sale.

Sala gotova do kraja septembra. Foto: Z.Cvetković/Han info Sala gotova do kraja septembra. Foto: Z.Cvetković/Han info

Iz sopstvenih sredstava opština Vladičin Han je finansirala izradu projektne dokumentacije i prilaznog dela koji spaja školu i salu, uređenje hidrantske mreže, prostora i dvorišta oko fiskulturne sale, kao i uređenje WC-a i svlačionica, što predstavlja oko dvadeset odsto od ukupne investicije.

Prema navodima Dragana Dimitrijevića, direktora ove škole, u narednih nekoliko dana radovi će biti okončani nakon, čega će uslediti i tehnički prijem zgrade.

- Trenutno se u fiskulturnoj sali u O.Š. “Sveti Sava” radi na postavljanju poda.

Očekuje se da će sala, na opšte zadovoljstvo učenika ove škole, početi da se koristi od kraja septembra
- kaže Dimitrijević.

“Program modernizacije škola” je naziv projekta koji finansira Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Evropska investiciona banka.

 

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: