Iz Višeg suda nestalo 30.000 evra, privedena službenica

Regionalne vesti - Četvrtak 18.04.2019 - 13:22

Službenca Višeg suda u Nišu G.R. uhapšena je u sredu po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je prisvojila 30.000 evra koje je u sudu ostavio jedan osuđenik pre odlaska na izdržavanje kazne

Prisvojila novac iz sudskog depozita? FOTO: D. Ristić/OK Radio Prisvojila novac iz sudskog depozita? FOTO: D. Ristić/OK Radio
Službenca Višeg suda u Nišu G.R. uhapšena je u sredu po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je prisvojila 30.000 evra koje je u sudu ostavio jedan osuđenik pre odlaska na izdržavanje kazne.
 
Kako za “Novosti” kažu u Tužilaštvu, njoj je određeno zadržavanje od 48 sati u tom roku će biti saslušana od strane tužioca.
 
- Postoji osnovana sumnja da G.R. iz Niša učinila krivično delo pronevera tako što je iz sudskog depozita prisvojila novac koji joj je bio poveren u radu u iznosu od 30.000 evra potvrdili su iz VJT.
 
Novac osuđenika deponovan je u Višem sudu pre odlaska na izdržavanje kazne, ali kada se on po osluženju vratio po novac, u Sudu ga nije bilo. Novac je kasnije ipak prikupljen i vraćen, a zasad ostaje nepoznanica kako. Ovaj slučaj je kako se saznaje, istraživala i Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK). 
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: