Izašao iz sudnice sa debelom kaznom, pa na ULICI NAŠAO 1.000 EVRA

Regionalne vesti - Subota 16.03.2019 - 12:28

Mogao je Dalibor Pavlović (33) iz Užica da se ovajdi od jučerašnjeg odlaska na sud i da se, uprkos nimalo jeftinoj kazni koju mu je odrezao sudija, kući vrati „u plusu“.

Naša novčanik pun para FOTO: Profimedia Naša novčanik pun para FOTO: Profimedia
Pavlović je juče pred prekršajnim sudom u Užicu osuđen na 40.000 dinara. Koji minut kasnije već je bio u Kosovskoj ulici, pred Dečjim dispanzerom, gde je čekao suprugu i sina.
 
- Ispred Dispanzera sam našao novčanik u kome je bilo 1.000 evra, nešto dinara, dokumenta vlasnika i bankarske kartice. Nijednog trenutka nisam imao dilemu šta da radim. Žena mi je predlagala da idem u policijsku stanicu i da prijavim, ali sam mislio da će procedura u policiji da potraje pa sam rešio da probam sam da pronađem vlasnika. Posle nekoliko telefonskih poziva došao sam do broja supruge vlasnika novčanika - ispričao je Pavlović za „Blic“.
 
„Srećni gubitnik“, 29-godišnji meštanin sela Karan kod Užica, u to vreme je bio u gradu, čekajući poziv iz policije kojoj je već bio prijavio nestanak novca i nadajući se da je njegov novčanik pronašao pošteni pronalazač. Tako je bilo.
 
- Javio sam mu se i ubrzo smo se našli u gradu gde sam mu predao novčanik. Ispričao mi je da radi u inostranstvu i da je 1.000 evra koje je izgubio malo pre toga podigao iz banke. Nudio je 100 evra da me počasti i molio me da iz uzmem kao nagradu, ali sam ja taj poklon odbio - kaže Pavlović.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: