Korisne informacije za građane koji žele da prisustvuju na paradi u Nišu

Regionalne vesti - Četvrtak 09.05.2019 - 14:09

Vojna parada, odnosno prikaz sposobnosti Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije „Odbrana slobode“, održaće se 10. maja sa početkom u 11 časova u Bulevaru Nikole Tesle u Nišu.

Foto, D. Ristić/OK Radio Foto, D. Ristić/OK Radio

„Mole građani koji žele da posmatraju događaj da na Bulevar Nikole Tesle, dođu do 10 časova. Ulaz na mesto događaja motornim vozilima neće biti moguć“, navelo je Ministarstvo odbrane u svom saopštenju.

Mesta ulaska za građane omogućena su Bulevarom Nikole Tesle iz pravca centra grada (raskrsnica sa Knjaževačkom ulicom) i iz pravca naselja Donji Komren, ulicom Aleksandra Medvedeva i iz naselja Stevan Sinđelić.

U saopštenju se navodi da su u zonama gde će biti posetioci obezbeđene cisterne sa vodom, kao i punktovi sa flaširanom vodom.

Dežuraće i sanitetske ekipe koje će se nalaziti u ulazu u kasarnu „Stevan Sinđelić“ i ulazu u kasarnu „Knjaz Mihailo“ iz pravca Bulevara Nikole Tesle kao i kod raskrsnice Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Heroja sa Košara.

Aktuelne izmene režima saobraćaja važiće i na dan Prikaza.

OK Radio, Danas

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: