Kum nestale porodice u šoku, strahuje od najgoreg: Od Gorana, Gordane i Lidije od nedelje ni traga ni glasa

Regionalne vesti - Četvrtak 30.09.2021 - 11:45

Misterija nestanka porodice iz Aleksinca i dalje traje.

Policija intenzivno traga za porodicom FOTO: Screenshot Policija intenzivno traga za porodicom FOTO: Screenshot
Otac Goran Đokić, majka Gordana i ćerka Lidija (25) su nestali u nedelju oko ponoći kada su se vraćali iz Moravca u Aleksinac.
 
Zoran Stojković, kum nestalog, rekao je da je u šoku.
 
- 23. marta otišao je u invalidsku penziju, radio je od 2008. godine, kum sam njegovom bratu, krstio sam njegove bratanice. Otkako sam u penziji video bih ga dva, tri puta mesečno kad siđem u grad, da vidim kako ide posao, nikada se nije žalio, šokiran sam, bio je u Vrnjačkoj Banji pet dana, posle toga se nismo videli.
 
- Isključeno je da negde ode da se ne javlja, išao je sa ćerkom, sa porodicom za vikend, uvek se javljao. Ne znam da li je imao neki motiv da nestane. U šoku sam, apsolutno ne znam ništa, to je sve iznenađujuće za sve nas. Brinem, strahujem da im se nešto desilo, možda i ono najgore - rekao je Zoran Stojković, bivši radnik i kum brata nestale porodice.
 
"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca, Goranom Đokićem (57), njegovom suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25)", navodi se u zvaničnom saopštenju policije.
 
Dodaje se da je ova porodica poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim "folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 - AI uputili ka Aleksincu.
 
"Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982", apeluje se u saopštenju.

 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: