Majka ostavila bebu u taksiju

Regionalne vesti - Četvrtak 21.03.2019 - 20:12

VRNjAČKA BANjA – Policija iz Kraljeva pronašla je majku bebe koja je ostavljena u korpi u taksi vozilu, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Taksista dovezao bebu u hitnu službu Doma zdravlja FOTO: Profimedia Taksista dovezao bebu u hitnu službu Doma zdravlja FOTO: Profimedia
Kako navode, taksista u Vrnjačkoj Banji dovezao je juče bebu u hitnu službu Doma zdravlja, o čemu je obaveštena policija koja je ubrzo pronašla majku.
 
U MUP-u navode da se dete nalazi u Opštoj bolnici u Kraljevu i da je o slučaju obavešten Centar za socijalni rad.
 
Mediji pišu da je nepoznata ženska osoba ostavila taksisti u Vrnjačkoj Banji korpu u kojoj je bila beba, pod izgovorom da je u korpi mačka.
 
Navode da je žena u taksi vozilo ušla sa dvoje dece i korpom i nakon vožnje izašla iz automobila, zamolivši taksistu da pričuva mačku dok se ne vrati.
 
Pošto se žena nije vratila, taksista je otvorio korpu i video da je u korpi beba koju je odvezao u bolnicu u Vrnjačkoj Banji.
 
Devojčica je prebačena na odeljenje Neonatologije u Zdravstvenom centru „Studenica” u Kraljevu.
 
Doktorka Sunčica Babić iz kraljevačke bolnice kaže za RTS da je beba smeštena po svim pravilima, da je starost procenjena na dva-tri dana, kao i da je teška dva kilograma i 800 grama.
 
Urađene su laboratorijske, biohemijske i bakteriološke analize, dodala je doktorka.
 
„Uključena je sva neophodna terapija, za sada je dobrog opšteg stanja, uzima obroke, uspostavila je sve vitalne funkcije, deluje nam zadovoljno, zdravo i nadamo se da će tako i ostati”, zaključila je Babićeva.
 
Kako RTS nezvanično saznaje, žena koja je ostavila bebu je rodom iz Smedereva na privremenom radu u Švajcarskoj i ima sedmoro dece. 
Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: