MANIJAK sa spuštenim gaćama uleteo u park PUN DECE!

Regionalne vesti - Utorak 17.07.2018 - 07:21

Šokirani roditelji pozvali policiju

Nije jedini slučaj FOTO: Free Images Nije jedini slučaj FOTO: Free Images
Policija je podnela prekršajnu prijavu protiv S. G. zbog sumnje da je 12. jula usred dana masturbirao naočigled brojne dece u spomen-parku Bubanj u Nišu. 
 
- Osumnjičeni je u jednom trenutku skinuo donji veš i počeo da masturbira iako se u tom trenutku dosta mališana igralo. Jedan od Nišlija koji se u tom trenutku zatekao u parku snimio je ovog perverznjaka i odmah pozvao policiju. Policajci su ubrzo stigli na lice mesta, a protiv osumnjičenog je podneta samo prekršajna prijava - kaže svedok ovog događaja. 
 
Ubrzo nakon ovog događaja, kako prenosi Srpski telegraf, na društvenim mrežama usledili su komentari Nišlija koji navode da ovo nije jedini slučaj u poslednjih nekoliko nedelja. 
 
u Dušanovoj ulici u centru Niša naišla na muškarca starosti 40 godina koji je bio spuštenih pantalona i pozivao prolaznice da mu priđu - kaže izvor iz policije. 
 
Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. 
Srbija danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: