NASA u Nišu: Svemir iz ugla žene koja upravlja astronautima

Regionalne vesti - Ponedeljak 16.07.2018 - 08:02

Kako izgleda svemir iz ugla Elizabeth Blome, menadžera za tehničke operacije svemirskih letelica u NASA (Nacionalna vazduhoplovna i svemirska administracija SAD-a), možete saznati na predavanju koje organizuje Connect Center 19. jula od 18h u Deli prostoru u Nišu.

Elizabeth Blome FOTO: nasa.gov Elizabeth Blome FOTO: nasa.gov
Elizabeth će na predavanju pričati o svom iskustvu u Nasi, šta znači raditi u najvećoj organizaciji na svetu koja se bavi svemirskim pitanjima i kako izgleda njen običan radni dan. Jedna od tema na predavanju biće i njen put od fakulteta do posla u Nasi, a pokriće i tehničke aspekte svog trenutnog posla. 
 
Predavanje će biti na engleskom jeziku.
 
Elizabeth već 20 godina radi u Nasi, gde je promenila šest pozicija. Njena trenutna pozicija je menadžer za tehničke operacije svemirskih letelica (Extravehicular Activity Flight Increment Manager) što podrazumeva koordinaciju i upravljenje svih aktivnosti astronauta van svemirske letelice na Međunarodnoj svemirskoj stanici (International Space Station).
 
Za predavanje se možete prijaviti preko obavezne prijavne forme:
http://bit.ly/NASAuNisu
 
Ulaz je besplatan.
 
Predavanje organizuje Connect Center, organizacija osnovana 2015. godine u Nišu od strane američke porodice iz Teksasa, SAD. Ima za cilj zbližavanje kultura i širenje ideje multikulturalnosti kroz organizaciju edukativnih, zabavnih i humanitarnih događaja.
naissus.info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: