Nastavlja se proleće u Srbiji: Temperatura i do 18 stepeni

Regionalne vesti - Petak 18.02.2022 - 13:38

U Srbiji danas ujutru umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela suvo, na jugu i jugoistoku mestimično sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

FOTO: Getty Images FOTO: Getty Images
Tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša od 14 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
 
I u Beogradu ujutru umereno i potpuno oblačno i suvo, a tokom dana preovladivaće sunčano. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. 
 
 Najniža temperatura od 3 do 7, najviša oko 16 stepeni. U Srbiji će u sutra preovlađivati sunčano sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine.
 
Posle podne i uveče na severu, tokom noći ka nedelji i u nedelju i u ostalim krajevima naoblačenje i zahlađenje, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom.
 
Zatim, do 25. februara pretežno oblačno sa kišom, na planinama sa snegom, a od utorka sneg se očekuje ponegde i u nižim krajevima.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: