Nišlija uhapšen u sred reke Nišave

Regionalne vesti - Nedelja 28.04.2019 - 12:28

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen na sred reke Nišave u centru grada

Kroz prozor pobegao iz policijske stanice FOTO: Profimedia Kroz prozor pobegao iz policijske stanice FOTO: Profimedia
Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen na sred reke Nišave u centru grada, piše Blic.
 
S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju. Policajci su izašli na mesto poziva i priveli S. A.
 
Kako se navodi, pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo na policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobegao...
 
Prema navodima tog lista, S.A. je ušao u Nišavu kod zgrade Banovine, a za njim i policajci koji su ga uhapsili, nakon čega mu je određena mera zadržavanja do 48 časova.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: