Nove NAPLATNE RAMPE od 1. decembra

Regionalne vesti - Sreda 27.11.2019 - 13:32

Vranje - Povodom puštanja u rad zatvorenog sistema naplate od Beograda do Preševa (južni krak Koridora 10), odnosno od Beograda do Dimitrovgrada (istočni krak Koridora 10), oglasili su se "Putevi Srbije".

Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati od Beograda do Preševa FOTO: D. Ristić/OK Radio Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati od Beograda do Preševa FOTO: D. Ristić/OK Radio
JP „Putevi Srbije“ obavestili su javnost da se u nedelju, 1. decembra, u 07.00 časova, puštaju u rad naplatne stanice Pirot istok, Pirot zapad, Bela Palanka, Niš Malča, Niš sever, Niš jug i Merošina.
 
Zatvoreni sistem naplate putarine će funkcionisati od Beograda do Preševa (južni krak Koridora 10) odnosno od Beograda do Dimitrovgrada (istočni krak Koridora 10).
 
Petlja „Niš istok“ će biti zatvorena za saobraćaj do 31.12.2019. godine.
 
- Ističemo da će od 01.12.2019.godine dosadašnje naplatne stanice „Niš“ i „Doljevac“ prestati sa radom, odnosno na njima će biti podignute rampe i saobraćaj će se usmeriti u skladu sa projektom saobraćajne signalizacije - navode iz "Puteva Srbije".
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: