Obeležen Dan oslobođenja Hana

Regionalne vesti - Četvrtak 08.09.2016 - 21:45

Vranje - Polaganjem cveća na Spomenik poginulim borcima NOR-a i žrtvama fašističkog terora u naselju Kula, obeležena je 72. godišnjica oslobođenja Vladičinog Hana u Drugom svetskom ratu.

Sa jednog od ranijih obeležavanja oslobođenja. Foto: S.Tasić Sa jednog od ranijih obeležavanja oslobođenja. Foto: S.Tasić

Rodoljubima i palim borcima za slobodu, poštu su odali predstavnici opštine Vladičin Han na čelu sa predsednikom Goranom Mladenovićem, zatim predstavnici Vojske Srbije, Policijske stanice u Vladičinom Hanu, predstavnici ratnih vojnih invalida, SUBNOR - a, kao i brojni građani.

Minutom ćutanja i počasnom paljbom odata je pošta svim žrtvama i nevino stradalim građanima.

U prepodnevnim satima, u okviru obeležavanja Dana oslobođenja Vladičinog Hana u Drugom svetskom ratu Goran Mladenović, predsednik opštine,  primio je delegaciju SUBNOR-a.

 

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: