Obnovljen MOST kod Mazaraća

Regionalne vesti - Četvrtak 15.09.2016 - 21:51

Most na Južnoj Moravi u Mazaraću, koji je pre pre skoro dve godine oštećen u poplavama koje su pogodile Vranje i okolinu, rekonstruisan je i uskoro bi trebalo da počnu da ga koriste meštani i žitelji okolnih sela.

Obnova mosta koštala šest miliona dinara FOTO vladičinhan.org.rs Obnova mosta koštala šest miliona dinara FOTO vladičinhan.org.rs

Jedan obalni stub reka je oštetila, pa je sada podignut, napravljena je zaštita oba oslonca, a ispod mosta  ustava,  koja će sprečiti spiranje materijala.

Prema navodima Časlava Mladenovića, Direktora Direkcije za građevinsko zemljište i puteve u Hanu, rekonstrukcija mosta košta šest miliona dinara.

Opština Vladičin Han je ova sredstva obezbedila preko Narodne banke Srbije.

Most u Mazaraću pored ovog mesta koriste i žitelji Panjevlja, Korbevca i Prevalca, koji teritorijalno pripadaju Vranju, kao i stanovnici Priboja Vranjskog, u opštini Vladičin Han.
 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: