Opštinska službenica privedena zbog sumnje da je pretukla dedu supruga

Regionalne vesti - Petak 31.05.2019 - 14:17

Protiv M. S. (26), zamenice predsednika MZ Busur, izrečena je mera udaljenja iz kuće na 30 dana i zabrana prilaska žrtvi

Izrečena je mera udaljenja iz kuće na 30 dana i zabrana prilaska žrtvi FOTO: OK Radio Izrečena je mera udaljenja iz kuće na 30 dana i zabrana prilaska žrtvi FOTO: OK Radio
Zamenica predsednika Mesne zajednice Busur kod Petrovca na Mlavi, M.S. (26), osumnjičena je za fizički napad na D.T. (86), dedu svog supruga, koji je tom prilikom zadobio lakše telesne povrede. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, ovaj slučaj porodičnog nasilja dogodio se 24. maja. Nakon što je, nakon kraće svađe, fizički napadnut, D.T. je o tome obavestio policiju, a onda je prevežen u Opštu bolnicu u Požarevcu gde m uje ukazana pomoć. 
 
Osumnjičena je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Petrovcu na Mlavi, nakon čega joj je izrečena mera hitnog udaljenja iz kuće, na period od 30 dana, kao i zabrana prilaska žrtvi. Prema nezvaničnim informacijama, Savet MZ Busur trebalo bi uskoro da zaseda, kako bi doneli odluku hoće li M.S. biti smenjena ili će i dalje biti na mestu zamenice predsednika MZ.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: