Otmica mladog fudbalera Srbije: Jurili ga po auto-putu, tražili mu novac, naneli telesne povrede, spasio ga taksista

Regionalne vesti - Sreda 20.11.2019 - 12:15

Po povratku iz Niša primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov BMW italijanskih tablica

Uhapšeno dvoje od troje napadača na fudbalera FOTO: D. Ristić/OK Radio Uhapšeno dvoje od troje napadača na fudbalera FOTO: D. Ristić/OK Radio
Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20). Dok se u Policijskoj upravi grada Beograda utvrđuju razlozi i detalji incidenta, “Novosti” su došle do saznanja kroz šta je prošao tokom noći mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Fiorentine, kao i da je završio sa lakšim telesnim povredama: frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.
 
Po povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra. Terzić je nastavio da vozi i u jednom momentu, već na Novom Beogradu, udario u taksi koje se našao na putu. Tu je trka prestala i usledio je fizički napad. Dva momka su izašla iz A6, izvukla ga iz automobila i nanela mu lakše telesne povrede.
 
Svemu tome je svedočio taksista, koji je bio priseban i pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli. Terzić je prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu ustanovljene povrede.
 
U audiju A6 je bila i devojka, koja je rano jutros uhapšena sa jednim momkom, dok se za drugim još traga.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: