Podignuta rampa na pružnom prelazu, voz uveliko prolazi! (VIDEO)

Regionalne vesti - Nedelja 17.02.2019 - 13:46

Društvenim mrežama širi se novi snimak sa pružnog prelaza kod Kovačice, u blizini Pančeva.

Rampa podignuta a voz prolazi FOTO: Printscreen Rampa podignuta a voz prolazi FOTO: Printscreen
Naime, na snimku se vidi kako je rampa podignuta a voz prolazi, dok automobili čekaju. 
 
Kako se vidi na snimku, sve se dešava pod okriljem noći, pa je sreća da nije bilo povređenih.
 

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vožd
17.02.2019. , 14:38
Posle ovoliko nesreća na putnim prelazima koji nisu održavani u skladu sa propisima, prevrnutih vagona sa opasnim nagrizajućim materijama, evakuacije ljudi zbog lošeg održavanja pruge, Miroljub Jevtić, direktor Infrastrukture železnice Srbije ne podnosi ostavku, to je sramota za njega i državu. Šta čeka Vlada RS, kao da nema sposobnijih i boljih stručnjaka, pa samo u železničkoj infrastrukturi imate na stotine stručnih ljudi, inženjera, koje je dotični "direktor" sklonio jer su radili u skladu sa zakonom i propisima, što dotičnom nije odgovaralo, a rezultati se vide, na žalost.
Bojan
18.02.2019. , 05:54
Svi Vi koji snimate ovakve situacije po Srbiji, snimite dolazak voza do pružnog prelaza a zatim i sve ostalo. Svaki voz se zaustavi ispred prelaza i svira lokomotivskom sirenom pa tek onda nastavi vožnju. Ovakvih snimaka možete napraviti danas koliko god hoćete i oni ništa ne znače.