Policija sprovodi istragu slučaja u niškoj fabrici, sumnja se na ubistvo

Regionalne vesti - Petak 09.10.2020 - 13:42

Niška policija intenzivno radi na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do smrti Draška R. (46), čije je telo u četvrtak oko 16 časova pronađeno u krugu fabrike "MIN Kopeks", navela je Policijska uprava u Nišu.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Borisav Radonjić je izjavio je da je policija obavila uviđaj u prisustvu zamenika tužioca i da je dat nalog da se telo pošalje na obdukciju.
 
"Nakon obdukcije biće poznat uzrok smrti, kao i da li je Draško R. ubijen predmetima koji su pronađeni pored njegovog tela", kazao je Radonjić.
 
Prema nezvaničnim informacijama, pored tela ubijenog juče su pronađeni sekira i macola sa tragovima krvi pa se osnovano sumnja da je tim predimetima i ubijen udarcima u glavu.
 
Draško R. je juče u toku dana sa dvojicom radnika radio na opremanju pogona koji je kupio u krugu "MIN Kopeksa" kako bi tu započeo proizvodnju nameštaja za prodajne i poslovne prostore.
 
Njegovo telo pronašli su upravo radnici sa kojima je radio, po povratku pauze sa pauze za ručak.
 
Za sada se pretpostavlja da počinioci zločina nisu došli u fabriku da bi ubili Draška, već da je došlo do sukoba koji se završio ubistvom.
 
Prema nezvaničnim inforamcijama, istraga će utvrditi da li je sa ubistvom povezano to što je Draško R. porodično prezime zamenio novim, pod kojim je marta ove godine osnovao firmu za izradu nameštaja.
 
U međuvremenu se spekulise da je žrtva biznismen, ali, zvanično, nema informacija o tome šta se dogodilo i čije je telo prijavljeno juče popodne policiji u jednoj od prostorija u krugu firme na niškom Bulevaru 12. februar.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: