Policija u Nišu traga za pijanim muškarcem, a ne pedofilom

Regionalne vesti - Četvrtak 01.11.2018 - 09:03

Niška policija traga za muškarcem koji je početkom nedelje primećen kako se pijan tetura i skida pantalone na trotoaru pored Medicinskog fakulteta.

Pijan skidao pantalone pored fakulteta FOTO: OK Radio Pijan skidao pantalone pored fakulteta FOTO: OK Radio
To su rekli agenciji Beta u Poliicijskoj upravi u Nišu i dodali da nemaju prijavu da je to lice na bilo koji način ugrožavalo decu iz obližnje osnovne škole.
 
"Na društvenim mrežama pojavili su se natpisi da je u blizini škole pedofil sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice. Mi takvu prijavu roditelja i dece nemamo. Imamo prijavu direktora škole o pijanom licu koje je skidalo pantalone pored fakulteta", izjavili su u policiji. 
 
U policiji su kazali da proveravaju sve informacije koje su se pojavile u vezi s tim slučajem i da radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je primećen kod Medicinskog fakulteta. 
 
Prema natpisima roditelja na društvenim mrežama, muškarac je sa spuštenim pantalonama onanisao i dozivao devojčice u ponedeljak popodne na parkingu između Medicinskog fakulteta i škole "Car Konstantin", a pobegao je kada je jedan od očeva koji je čekao dete ispred škole krenuo da ga juri.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: