Poslednja fotografija Marije (16) pre nestanka: Otac sumnja da ju je oteo muškarac sa Fejsbuka

Regionalne vesti - Četvrtak 25.07.2019 - 13:18

Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je videli da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu

Poslednja fotografija koju je Marija ostavila pred sastanak sa nepoznatim muškarcem, Foto: Privatna arhiva Poslednja fotografija koju je Marija ostavila pred sastanak sa nepoznatim muškarcem, Foto: Privatna arhiva
Za Marijom Đenadić (16), devojčicom iz sela Ratkovac kod Lajkovca koja je nestala u ponedeljak, 22. jula, i dalje se traga. Otac Zoran kaže za Telegraf.rs da je očajan jer mu sve ukazuje na to da je Mariju oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Fejsbuku i sa kojim se devojčica intenzivno dopisivala.
 
- Ona je u pubertetu. Prihvatala je svakoga za prijatelja na Fejsbuku, dopisivala se sa mnogim momcima. Nisam znao šta da preduzmem i oduzeo sam joj mobilni telefon. Sada ne znam da li sam pogrešio, jer da ima mobilni kod sebe, policija bi je lakše locirala - priča Zoran Đenadić za naš portal.
 
Kako kaže, u policiji su mu rekli da se iza profila poslednjeg momka sa kojim se njegova ćerka intenzivno dopisivala i dogovarala susret, krije muškarac od 60 godina. Posle ovog saznanja, dodaje, ne može da se oporavi od šoka i samo moli boga da je Marija živa.
 
- Ona je iskoristila priliku dok je brat spavao i sa njegovog mobilnog je dogovorila susret s tim čovekom, ne znajući ko je on zapravo. U telefonu su samo ostale njene fotografije pred polazak - navodi skrhani otac.
 
Poslednja fotografija koju je Marija ostavila pred sastanak sa nepoznatim muškarcem, Foto: Privatna arhiva
Pored svega toga je, kaže, neko otvorio lažni profil sa Marijinom fotografijom i sa tog profila na njen mesindžer slao golišave fotografije devojčica.
 
- Znam svoju ćerku. Na tim fotografijama nije ona. Ali, slike su užasne. Ovo kroz šta sad prolazimo je pakao - jedva govori Zoran.
 
Podsetimo, Marija je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac - Lajkovac. Na sebi je imala kratak šorts, roze majicu i torbicu Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je videli da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: