Potresna poruka majke Nišlije koji je pronađen mrtav

Regionalne vesti - Ponedeljak 22.02.2021 - 12:35

Milica Cvetković, majka Jovana Veselinovića (18) iz Niša, čije je telo pronađeno juče na napuštenom gradilištu u ulici Branka Krsmanovića nakon četiri dana potrage, uputila je na Fejsbuku potresnu poruku kojom se oprostila od sina i pozvala sve ljude da u njegovo ime učine nešto dobro.

FOTO: Google maps FOTO: Google maps
Porodica dečaka zamolila je i medije da ne pišu da se Jovan ubio, sve dok se policija ne oglasi zvaničnim saopštenjem.
 
“Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana… Učinite danas neko dobro delo… Bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, donirajte sms za bolesnu decu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu, ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para, doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dete jako najjače… Bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, za njegov večiti osmeh… Sine moj, sunce majkino, živiš i živećeš zauvek kroz nas… Svake subote, jer je to tvoj dan rođenja, će nam dolaziti tvoji najdraži prijatelji…”, napisala je žena na Fejsbuku i dodala:
 
“Pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, ješćemo tvoju omiljenu hranu… Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom… Zauvek, oko moje milo, srećo moja mila, i obećava majka, živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio… Do večnosti. Majka više nema svoju dušu, moju dušu činite samo ti i Lazar. Više mi ne treba”, napisala je majka dečaka.
 
Prijateljica porodice nastradalog mladića potom je objavila video snimak u kome je zamolila medije da ne pišu da se mladić ubio, sve dok se policija ne oglasi zvaničnom izjavom.
 
“Obraćam se svima u ime porodica koja trenutno prolazi najstrašniji da u svom životu. U ime mame Milice ja molim prvenstveno novinare da ne pišu neistine, ne radi se u samoubistvu, policija još uvek istražuje da li je ubistvo zbog pljačke ili nesrećno slučaj. Ja vas molim da, ako imate malo srca, od ovoga ne pravite senzacionalizam i sačekate zvaničnu izjavu policije”, rekla je prijateljica porodice.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: