Poverioci FOPE traže smenu stečajnog upravnika

Regionalne vesti - Četvrtak 17.11.2016 - 22:42

Vranje - Odbor poverioca „Fope“ iz Vladičinog Hana, traži smenu stečajnog upravnika Branka Mitića iz Vranja, potvrdio je Slađan Ilić, predsednik ovog Odbora.

Slađan Ilić traži smenu Branka Mitića. Foto: S.Tasić/OK Radio Slađan Ilić traži smenu Branka Mitića. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Odbor poverioca „Fope“ u stečaju doneo je jednoglasnu odluku da se kod stečajnog sudije Privrednog suda u Leskovcu pokrene smena stečajnog upravnika Branka Mitića iz Vranja.

Razlozi su bezbrojna činjenja i nečinjanja Mitića  u ulozi koja mu je poverena, što je sve dovelo do umanjenja stečajne mase „Fope“.

Ima tu i drugih detalja koje ćemo detaljno obrazložiti stečajnom sudiji
- navodi Ilić.

Stečajni sudija u slučaju „Fope“ je promenjen.

Prethodni sudija Mirjana Mitrović je otišla u penziju, a umesto nje slučaj „Fope“ preuzeo je stečajni sudija Novica Nikolić.

Stečajni upravnik Branko Mitić bio je u četvrtak nedostupan na pozive OK Radija.

 

Ovaj segment programa OK Radija podržan je od strane opštine Vladičin Han u okviru medijskog projekta. Stavovi izneti u prilogu ne odražavaju nužno stav opštine Vladičin Han.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: