Pred nama je proleće! Živa za vikend skače i do 20 stepeni, a onda sledi…

Regionalne vesti - Subota 19.02.2022 - 14:07

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i natprosečno toplo, za ovo doba godine. Ako se po jutru dan poznaje, računajte da nas čeka lep i prijatan vikend.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Najniža temperatura od -2 do 8, a najviša od 10 na severu Vojvodine, do 20 stepeni na jugu Srbije, saopaštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

Vetar će biti slab i umeren, južni, pre podne u Vojvodini, a posle podne i u centralnim krajevima u skretanju na severozapadni.

U Beogradu ujutru i pre podne pretežno sunčano uz slab do umeren južni vetar. Posle podne naoblačenje uz skretanje vetra na severozapadni, u drugom delu noći slaba kiša.

Najniža temperatura oko 8, najviša oko 16 stepeni.

U Srbiji u nedelju naoblačenje sa slabom kišom preko centralnih krajeva premeštaće se dalje ka jugu i istoku zemlje. U zapadnoj Srbiji ujutro kratkotrajan sneg. U Vojvodini suvo. Posle podne i uvece u svim krajevima prestanak padavina i delimicno razvedravanje.

U ponedeljak ujutro i pre podne suvo, posle podne novo naoblacenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom.

U toku noći i u utorak ujutro kratkotrajan sneg ponegde i u nižim predelima zapadne i juzne Srbije. Počeće da duva jak severozapadni vetar.

U utorak i sredu promenljivo oblačno i hladnije, ponegde s kratkotrajnom kišom. Na planinama sneg i povećanje visine sneznog pokrivaca.

Od četvrtka suvo i malo toplije.

OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: