Pretila da će skočiti sa trećeg sprata: Jutros ponovo sprečeno iseljenje porodice Ninić (FOTO)

Regionalne vesti - Sreda 31.07.2019 - 14:12

NOVI SAD - Novosađanka Slobodanka Ninić pretila je danas da će skočiti sa trećeg sprata zgrade u strogom centru Novog Sada, zbog pokušaja izvršitelja da isele nju i njenu porodicu, nakon čega je izvršenje obustavljeno.

Izvršiteljka dolazi na lice mesta FOTO: Krov nad glavom NS Facebook printscreen Izvršiteljka dolazi na lice mesta FOTO: Krov nad glavom NS Facebook printscreen
Prisutni su bili i predstavnici združene akcije "Krov nad glavom" Novi Sad, koji su ranije pozvali sugradjane da pokažu solidarnost i da im se pridruže u borbi protiv iseljenja porodice Ninić.
 
Izvršiteljka je ponovo danas pokušala da iseli Niniće iz stana, ali je odustala od toga nakon pretnje Slobodanke Ninić da će skočiti sa trećeg sprata.
 
Ninići su kredit kod banke uzeli 2007. godine, ali su u toku otplate imali problema sa smanjenjem plata, gubitkom posla i, pre svega, sa zdravstvenim problemima, zbog kojih Slobodanka Ninić sada prima invalidsku penziju.
 
Združena akcija "Krov nad glavom" okuplja sve one koji se bore za pravo na stanovanje i protive se prinudnim iseljenjima i privatnim izvršiteljima.
 

Kurir, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: