Prognoza: RHMZ otkriva kada staje sneg

Regionalne vesti - Ponedeljak 13.12.2021 - 12:32

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

FOTO: EPA FOTO: EPA
U Timočkoj krajini će biti umereno oblačno, suvo i malo toplije, a na severozapadu Srbije sredinom dana očekuje se prestanak padavina i postepeno razvedravanje.
 
Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i na planinama povremeno i jak. Jutarnja temperatura od minus tri do dva, najviša dnevna od nula do pet.
 
U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko minus jedan, najviša dnevna do jedan.
 
Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti srčani bolesnici i astmatičari. Meteoropate mogu osetiti nervozu, glavobolјu i bolove u kostima.
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: