Raspisan konkurs za smeštaj u studentske domove, u Nišu kapacitet za 943 studenta, evo uslova

Regionalne vesti - Utorak 14.06.2022 - 11:56

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je raspisalo konkurs za prijem studenata u ustanove za smeštaj i ishranu studenata za akademsku 2022/23.godinu.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je raspisalo konkurs za prijem studenata u ustanove za smeštaj i ishranu studenata za akademsku 2022/23.godinu.

 

Studenti fakulteta Univerziteta u Nišu konkurisaće za jedno od 943 mesta.

 

Rok za prijavu na konkurs u Studentskom centru Niš za studente prve godine je od 1. do 15. septembra.

 

Studenti svih ostalih godina mogu se prijaviti od 16. septembra do 1. novembra.

 

Pravo na smeštaj u ustanovi za smeštaj studenata u Republici Srbiji imaju studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, i koji su prvi put upisani u određenu godinu na studije prvog, drugog ili trećeg stepena, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije, koji imaju državljanstvo Republike Srbije i čije prebivalište nije u sedištu visokoškolske ustanove na kojoj studira.

 

Ukupno je četiri paviljona Studentskog centra u Nišu, a u blizini su Medicinskog, Pravnog i Ekonomskog fakulteta, kao i kod Tehničkih fakulteta na Gradskom polju, piše jugmedia.

 

Jugmedia, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: