Rekorder: Kikinđanin 16 puta prekršio policijski čas

Regionalne vesti - Četvrtak 30.04.2020 - 12:59

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je od uvođenja policijskog časa oko 7.100 građana Srbije prekršilo zabranu kretanja.

Oko 7.100 građana Srbije prekršilo zabranu kretanja FOTO: D. Ristić/OK Radio Oko 7.100 građana Srbije prekršilo zabranu kretanja FOTO: D. Ristić/OK Radio
Među njima je nešto više od 1.000 građana starijih od 65 godina.
 
Komentarišući te podatke, Rebić je za Radio televiziju Srbije rekao da u odnosu na ukupno stanovništvo, možemo biti "relativno zadovoljni".
 
"Broj osoba starijih od 65 godina koji krše propise se prepolovio a mladi su i dalje relativno nedisciplinovani. Kada je reč o starijima od 65 godina, na svakih 100.000 imamo 72 građanina koji su činili prekršaj, dok na 100.000 punoletnih građana od 18 do 65 godina, imamo njih 125-130 koji čine prekršaj", naveo je Rebić.
 
Prema njegovim rečima, više od 120 građana je napravilo dva i više prekršaja, dvojica su napravila po četiri a jedan Kikinđanin je 16 puta prekršio zabranu kretanja tokom policijskog časa.
 
Rebić je dodao da su najdisciplinovaniji građani Prijepolja, Kragujevca, Sombora i Prokuplja a da je najmanji stepen discipline u Pančevu, Kikindi, Valjevu i Novom Pazaru.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: